Publicat la: 06.08.2019. 18:24 / 314 views

DISCUŢII LA BUZĂU, DUPĂ CAZUL CARACAL. ANALIZĂ PREFECT – ŞEFI DE DECONCENTRATE

După cazul Caracal, noul ministru interimar de la Interne a dispus prefecţilor să facă o analiză a vulnerabilităţilor în domeniul infracţionalităţii şi a modului în care instituţiile sunt pregătite pentru siguranţa elevilor în viitorul an şcolar. La Buzău , prefectul începe o serie de întâlniri cu şefii instituţiilor deconcentrate.

circulatie eleviDupă ordinul dat de ministrul de Interne Mihai Fifor, şefa de la Casa Albă a convocat la dialog responsabilii instituţiilor alături de care se poate face o analiză de risc cu privire la problemele ce ţin de siguranţa cetăţeanului.

Nu în ultimul rând, va fi regândit planul de intervenţie în zona şcolilor, punându-se accent pe prevenirea unor situaţii similare cu cele de la Caracal, inclusiv în privinţa transportului elevilor.

Între timp, poliţiştii au început verificări în trafic pentru a depista transportatorii de persoane neautorizaţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!