Publicat la: 26.06.2020. 18:50 / 658 views

DISCUȚII APRINSE ÎN CLM. MOTIVUL: FÂNTÂNILE DIN PARCURILE BUZOIENE

Discuții aprinse, astăzi, în ședința CLM. Motivul a fost o investiție de peste o jumătate de milion de euro ce ar consta în construirea unor fântâni arteziene în două parcuri din municipiul Buzău, Crâng și Tineretului. Inițiatorul proiectului, primarul Constantin Toma susține că investiția se justifică, de vreme ce în parcuri sunt prezenți mai mulți buzoieni decât în magazine. De partea cealaltă, consilierii din opoziție susțin că o astfel de investiție ar fi una inutilă.

parc tinereturlui parcul crang

Pe ordinea de zi a ședinței CLM de astăzi, la punctul 18 s-a aflat proiectul ce vizează aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții publice “Realizarea de fântâni arteziene în Parcurile Tineretului și Crâng din Municipiul Buzău”. Consilierii opoziției susțin că nu se justifică investiția de peste o jumătate de million de euro, atâta vreme cât pentru alte proiecte nu ar fi existat fonduri.

Inițiatorul Proiectului, primarul Constantin Toma susține că proiectul, ce prevede realizarea a 2 fântâni arteziene în Parcul Crâng și 3 în Parcul Tineretului, ar ajuta Buzăul să devină mai atractiv.

În rândul consilierilor din opoziție, proiectul inițiat de primarul Toma este contestat, mai ales că în urmă cu câțiva ani un proiect similar, de reconstrucție a fântânii arteziene de pe platoul Dacia a fost blocat din cauza sumelor vehiculate. (Mirela Copariu)

Proiectul poate fi consultat pe linkul de mai jos:

click aici >>>      Proiectul de Hotărâre pentru realizarea fântânilor arteziene

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!