Publicat la: 20.08.2019. 18:52 / 405 views

DISCONFORT CREAT DE O TOALETĂ. MIROSUL ESTE ÎNGROZITOR

O toaletă ecologică, amplasată pe Unirii Sud, îi nemulţumeşte pe locatarii din zonă. A fost adusă pentru a deservi şoferii taxiurilor, însă locatarii spun că mirosul a devenit foarte greu de suportat. Mai mult decât atât, faptul că este în apropierea băncilor şi a farmaciei îi face pe oameni să ceară mutarea acesteia.

toaleta eco 1În zona Big Unirii Sud, locatarii petrec foarte mult timp pe băncuţele din jurul blocurilor. În ultima perioadă, însă, reclamă disconfortul creat de amplasarea unei toalete ecologice adusă să deservească şoferii taxiurilor. Oamenii spun că locul în care este amplasată este total nepotrivit, iar mirosul este greu de suportat.

Oamenii cer ca toaleta să fie mutată fie peste stradă, fie într-un loc mai ferit. 

O altă problemă a toaletelor ecologice din oraş este aceea că nu sunt curăţate corespunzător, iar substanţele necesare pentru dezinfecţie lipsesc cu desăvârşire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!