Publicat la: 09.10.2018. 18:31 / 1.344 views

DIRECTORUL RAM ŞI-A DAT DEMISIA, PE FONDUL AMENINŢĂRII CU DUBLAREA PREŢULUI GIGACALORIEI

Directorul Regiei de termoficare a orașului Buzău și-a dat demisia! Inginerul Constantin Tacea și-a încetat contractul de mandat într-un moment în care se discută despre iminenta dublare a prețului la gigacalorie. Primăria a anunțat că nu va mai subvenționa prețul agentului termic, costul unei gigacalorii urmând să ajungă la aproape 500 de lei.

taceaDecizia Municipalității de a nu mai suporta diferențele de cost între prețul de producție și cel achitat de buzoienii cu apartamentele racordate la Regia de termoficare a fost momentul în care directorul R.A.M. a început să se gândească la retragere.

În ultima perioadă, inginerul Constantin Tacea a avut mai multe discuții tensionate cu edilul-șef Constantin Toma, pentru ca azi să își anunțe demisia. Printr-un mesaj transmis reporterilor Campus TV, Constantin Tacea a precizat că, din motive personale, și-a încetat contractul de mandat și că a înaintat o cerere de pensionare, fiind la dispoziția Regiei până la venirea deciziei de ieșire la pensie.

Brăilean de origine, inginerul Tacea a condus Regia Autonomă Municipală Buzău timp de mai bine de opt ani.

Reamintim că Primăria a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre prin care, de la 1 noiembrie, noul preț al gigacaloriei să fie de aproape 500 de lei, urmare a faptului că nu se va mai acorda subvenție de la bugetul local. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!