Publicat la: 18.09.2018. 18:23 / 958 views

DIRECŢIA DE MERS. SENS UNIC PE O STRADĂ CIRCULATĂ DIN BUZĂU

Vecinătatea cu o şcoală gimnazială şi faptul că pe această stradă au avut loc şi evenimente rutiere impun instituirea unor noi reguli de circulaţie. Comisia pentru Siguranţa Rutieră a municipiului a hotărât ca strada Traian Vuia să aibă sens unic de circulaţie. Mașinile vor putea circula doar dinspre strada Spiru Haret către Piaţa Crâng.      

traian vuia 2Comisia pentru Siguranţa Rutieră a municipiului Buzău a hotărât ca traficul auto de pe strada Traian Vuia să se desfăşoare într-un singur sens.

Măsura este necesară atât pentru fluidizarea circulaţiei, cât şi pentru a preveni evenimentele rutiere.

Traian Vuia este o stradă destul de circulată pe toată perioada anului iar traficul se blochează temporar din cauza maşinilor parcate pe marginea ei.

De asemenea, la ieşirea înspre strada Spiru Haret au avut loc în timp mai multe evenimente rutiere, mai ales în intervalele orare în care sute de elevi merg către Școala 15 sau către casele lor, după ce au terminat cursurile.

Sensul unic va fi instituit pe strada Traian Vuia la sfârşitul acestei luni iar buzoienii vor beneficia de o perioadă de graţie pentru a se obişnui cu noile reguli de circulaţie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!