Publicat la: 04.01.2019. 18:03 / 657 views

DIN NOU LA TREABĂ … PRIMĂRIA CONTINUĂ PROGRAMUL DE DEZVOLTARE

După perioada de minivacanţe prilejuite de Sărbătorile de Iarnă, buzoienii au început, uşor-uşor, să lucreze pentru binele lor şi al comunităţii. Edilii au pus la punct programul de administrare şi de dezvoltare a municipiului pentru noul an. În aşteptarea marilor proiecte de asfaltare şi de modernizare a oraşului, sunt continuate proiectele de anul trecut dar şi altele noi, de mai mică anvergură.

Still0104_00003Încă din prima zi a noului an, tripleta de edili care gospodăreşte de doi ani municipiul, s-a întâlnit pentru a pune la cale strategia pentru 2019. Vor fi continuate proiectele care nu au putut fi finalizate anul trecut, precum şi acelea care necesită o perioadă mai îndelungată pentru punerea în practică. De asemenea se va extinde şi reţeaua Wi-Fi în spaţiile publice din municipiu. A mai rămas în lucru doar zona Parcului Tineretului.

În acelaşi timp, deşi suntem în plin anotimp rece, lucrătorii de la secţia Spaţii Verzi a Urbisului continuă lucrările de modernizare la trei parcuri mai mici şi pregătesc terenul pentru noi plantări. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!