Publicat la: 25.09.2020. 18:42 / 988 views

DIN NOU LA TEATRU. DISTANȚAREA REDUCE NUMĂRUL DE SPECTATORI

Teatrul Ciprian va reîncepe reprezentațiile cu spectatori în sală din 10 octombrie. Vor fi respectate toate regulile de prevenire a infectării cu Covid 19 iar purtarea măștii va fi obligatorie pe tot timpul spectacolelor. Distanțarea fizică va fi asigurată prin reducerea numărului de fotolii ocupate, ceea ce va înjumătăți numărul de spectatori.

teatru 3 teatru 1

După o perioadă prea lungă de timp în care a dus dorul spectatorilor și a trecut și prin unele transformări organizatorice, Teatrul ”George Ciprian” își va redeschide porțile.

La intrarea în clădirea teatrului se va face un triaj observațional, în urma căruia, persoanele care vor prezenta simptome respiratorii nu vor avea acces în sală.

De asemenea, va fi verificată temperatura iar purtarea măștii va fi obligatorie de la intrarea în incinta teatrului și pe tot timpul spectacolului.

Totodată, distanțarea fizică trebuie respectată, chiar dacă reduce drastic numărul de locuri din sală.

Au fost deja stabilite spectacolele pe care buzoienii le vor putea urmări din sală, începând cu luna octombrie.

Este vorba despre piesa de debut ”Omul cu mârțoaga”, de data aceasta într-o nouă viziune regizorală.

Pentru a se respecta distanța dintre public și actori, primele două rânduri de fotolii nu vor fi ocupate.

După fiecare spectacol, scena, sala dar și aerul din teatru vor fi dezinfectate, conform regulilor în vigoare.

Biletele vor putea fi procurate în special on line, dar și de la casieria teatrului din Galeriile de Artă de pe bulevardul Bălcescu, pentru cei care nu dispun de această facilitate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!