Publicat la: 14.09.2020. 18:20 / 270 views

DIN NOU LA ȘCOALĂ. TOATE UNITĂŢILE ŞCOLARE DIN ORAŞ SUNT PREGĂTITE

Primăria a alocat din timp fondurile necesare pentru începerea noului an școlar. Toate unitățile de învățământ din oraș sunt conforme cu normele obligatorii pentru perioada de pandemie. Elevii și dascălii lor vor trebui să respecte regulile impuse de starea de alertă, care s-a prelungit cu încă 30 de zile.

prima zi 5Astăzi, odată cu prelungirea stării de alertă la nivel național cu încă 30 de zile, a început și noul an școlar, în condiții de pandemie.

Au fost alocate din timp fonduri pentru asigurarea materialelor sanitare și pentru organizarea activităților școlare, conform normelor obligatorii, în fiecare dintre unitățile de învățământ din municipiu.

Conform afimației viceprimarului Apostu, toate unitățile de învățământ din oraș au fost pregătite ”ca la carte” pentru începerea unui nou an școlar, în care elevii și, mai ales preșcolarii, vor trebui să se învețe cu disciplina și să respecte regulile sanitare.

Primăria va asigura și în continuare tot ceea ce va fi necesar pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în siguranță, atât pentru școlari, cât și pentru personalul didactic și auxiliar. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!