Publicat la: 30.03.2018. 18:16 / 1.656 views

DIN NOU ÎN TOPUL OLIMPIC. „CEL MAI BUN AN DIN ISTORIA HASDEULUI”

Performanţele hasdeienilor cresc din an în an. Anul acesta se anunţă a fi cel mai bun din istoria Colegiului Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. 74 de elevi s-au calificat la olimpiadele naţionale şi sunt aşteptate cel puţin trei premii întâi.      

hasdeu 1Anul 2018 se anunţă a fi cel mai bun din istoria Hasdeului, atât ca număr de elevi calificaţi la olimpiadele naţionale, cât şi ca număr de premii aşteptate.

74 de elevi hasdeieni sunt calificaţi la olimpiade, la absolut toate materiile care se studiază la liceu.

Şi în anii trecuţi, numărul hasdeienilor  care au reuşit să ajungă la olimpiadele naţionale şi internaţionale a fost semnificativ iar rezultatele obţinute de ei au contribuit la clasarea colegiului în primele locuri din topul pe ţară.

Ieri, Carmen Mocanu a obţinut premiul întâi şi premiul doi (la proiecte) la Olimpiada Naţională de Limba Germană.

La aceeaşi competiţie, Alexandru Raicu a obţinut premiul I.

Mai sunt încă 72 de olimpici naţionali de la care se aşteaptă rezultate excepţionale, pe măsura valorii acestora şi a liceului pe care îl reprezintă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!