Publicat la: 03.09.2018. 18:18 / 1.397 views

DIN NOU CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ. STELUŢA DUŢĂ A CUCERIT CEL DE-AL 16-LEA TITLU NAŢIONAL

Nouă sportive buzoience au participat la Campionatul Naţional de Box Feminin, de unde s-au întors cu 7 medalii. Steluţa Duţă a cucerit al 16-lea titlu de campioană naţională şi a obţinut şi primele rezultate de valoare ca antrenoare la SCM „Gloria” Buzău. Ea va participa la un turneu european în Turcia şi la Campionatele Mondiale din India. 

box fete box stela duta     

Cele 9 sportive buzoience care au participat la Finala Campionatului Naţional de Box Feminin, desfăşurată între 27 august şi 1 septembrie la Eforie Nord s-au întors acasă cu rezultate de valoare.

Ele au obţinut o medalie de aur la senioare şi două la tineret, o medalie de argint la senioare şi două la junioare şi o medalie de bronz la tineret.

Cum era de aşteptat, multipla campioană Steluţa Duţă, a reuşit să cucerească încă odată titlul suprem la senioare.

Este pentru a 16-a oară când aceasta învinge în finala naţională de box feminin, la categoria senioare.

Şi dacă, după cum se spune, nu s-a născut încă o boxeriţă care să-i ia titlul naţional Steluţei, aceasta are în schimb o mare responsabilitate de când a devenit antrenoare la SCM Gloria

Sportivele buzoience şi-au arătat valoarea pe ringul de la Complexul Sportiv „Marea Neagră” de la Eforie Nord, chiar dacă, uneori, arbitrajul nu le-a fost favorabil.

Steluţa Duţă urmează să boxeze la un turneu european în Turcia, unde a mai câştigat patru medalii de aur şi două de argint, apoi o aşteaptă Campionatul Mondial din India.

Timp de 16 ani, Buzăul a deţinut supremaţia în boxul feminin naţional şi, cu ajutorul antrenoarei Steluţa Duţă şi al maestrului Voicilaş, acesta va reveni pe locul care i se cuvine.

Tot astăzi, băieţii de la secţia de box a SCM Gloria au plecat către Piatra Neamţ, unde îşi vor testa calităţile de boxeuri la o finală de juniori. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!