Publicat la: 31.05.2017. 19:01 / 2.334 views

DIACONIŢĂ A PĂRĂSIT CONSILIUL JUDEŢEAN. ÎN LOCUL SĂU VINE DIRECTOAREA SPITALULUI SMEENI

Schimbări în miniparlamentul judeţean. Cornel Diaconiţă a demisionat din postul de consilier judeţean din partea PSD pe care îl ocupa, după ce a fost numit în funcţia de consilier al prefectei Carmen Ichim. În locul său ar fi trebui numită astăzi Marilena Dobrescu, directorul Spitalului Smeeni, însă nu este clar dacă funcţia sa este compatibilă sau nu, cu cea de membru în Consiliul Judeţean, astfel că s-a amânat proiectul de hotărâre privind validarea mandatului unui nou membru.

cj diaconita -m. dobrescuReprezentanţii Consiliului Judeţean au retras de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi proiectul de hotărâre privind validarea mandatului unui nou membru, ce ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Cornel Diaconiţă, care a demisionat pentru a lucra la Prefectură.

Marilena Dobrescu, cea care ar fi urmat să fie numită consilier judeţean, deţine funcţia de manager al spitalului din Smeeni, funcţie care, deocamdată nu este clar dacă este compatibilă sau nu, cu cea de membru în Consiliul Judeţean.

Preşedintele Neagu a declarat astăzi jurnaliştilor că Diaconiţă a demisionat din Consiliul Judeţean din motive personale, însă oricum postul pe care îl ocupă acum, de consilier al prefectului, este incompatibil cu cel de consilier judeţean.

Potrivit preşedintelului C.J. Petre Emanoil Neagu, a fost trimisă o adresă la Agenţia Naţională de Integritate pentru a se lămuri dacă postul de manager al Spitalului Smeeni este compatibil cu cel de consilier judeţean, iar numirea a fost amînată până la sosirea unui răspuns oficial de la ANI. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!