Publicat la: 21.05.2019. 17:59 / 661 views

DEZINSECŢIE GENERALĂ. VA FI DECLANŞATĂ LUPTA CU ŢÂNŢARII ŞI CĂPUŞELE

Umiditatea excesivă din această primăvară a favorizat înmulţirea ţânţarilor şi a căpuşelor. În legătură cu apariţia căpuşelor, Direcţia de  Sănătate Publică Buzău a emis deja o atenţionare pentru populaţie. Primăria a demarat procedurile preliminare pentru o campanie de dezinsecţie în municipiu, atât la sol, cât şi din avion.

dezinsectie tantariPrimăvara aceasta, extrem de bogată în precipitaţii, a favorizat dezvoltarea excesivă a plantelor şi ierburilor din municipiu.

Primăria a iniţiat deja primele măsuri pentru exterminarea acestora.

În paralel cu întreţinerea spaţiilor verzi, a fost stabilit şi graficul primelor operaţiuni de dezinsecţie, atât la sol, cât şi din avion.

Primele vizate pentru tratamentul la sol împotriva căpuşelor sunt locurile de joacă, unde copiii îşi petrec o mare parte din timp, apoi urmează toate zonele verzi din cartierele oraşului.

Aviotratamentul va fi efectuat în special deasupra parcurilor mari ale Buzăului, imediat ce condiţiile meteo o vor permite.

Ambele proceduri de dezinsecţie nu sunt dăunătoare pentru oameni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!