Publicat la: 19.03.2020. 19:16 / 284 views

DEZINFECȚIE ÎN PIEȚELE BUZOIENE. OPERAȚIUNEA SE DESFĂȘOARĂ ZILNIC, LA 17

Incepand de ieri, a fost demarata o ampla operatiune de dezinfectie in pietele buzoiene, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Zilnic, la ora 17, atat tarabele cat si caile de acces sunt curatate cu substante care impiedica raspandirea virusului.

piata coronaIeri, conducerea societății Piețe Târguri și Oboare a demarat operațiunea de dezinfecție a Pieței Centrale. Au fost curățate tarabele, căile de acces, dar și halele în care își desfășoară activitatea comercianții. Zilnic, în fiecare piață din Buzău, vor fi întreprinse măsuri igienice, în contextul pandemiei de coronavirus. Măsurile vin în urma unui plan întocmit la nivel național și se aplică în piețele din toată țara.

Deocamdată, spun cei din conducerea societății care administrează piețele buzoiene, tarabele sunt încă ocupate de comercianți, semn că panica nu a pus stăpânire pe buzoieni.

Până acum, nu s-a pus problema închiderii piețelor buzoiene, în perioada stării de urgență. O eventuală suspendare a activității s-ar putea produce numai dacă vin directive de la guvern. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!