Publicat la: 17.09.2018. 18:18 / 606 views

DEZBATERE AMÂNATĂ. ŞEDINŢA PUBLICĂ VA AVEA LOC JOIA VIITOARE

Primăria îi anunţase pe buzoienii interesaţi de proiectul referitor la restricţionarea circulaţiei auto în Parcul Crâng că vor putea participa la o şedinţă publică pe această temă. Întâlnirea a fost programată iniţial pentru mâine la sala Stan Săraru. Din motive obiective, Primăria a amânat dezbaterea până joia viitoare.      

PRIMARIAPrimăria Buzău anunţase că în data de 18 septembrie, la ora 15, va organiza la sala Stan Săraru o şedinţă publică cu buzoienii.

Aceştia urmau să-şi exprime părerile, pro sau contra, în legătură cu propunerile edililor referitoare la restricţionarea aceesului auto în perimetrul Parcului Crâng.

După ce proiectul se va afla în dezbatere publică timp de 30 de zile şi după această ultimă întâlnire cu buzoienii interesaţi, propunerea de proiect va fi supusă aprobării consilierilor municipali.

Pe site-ul Primăriei a fost postat deja noul anunţ prin care buzoienii sunt invitaţi să participe la dezbaterea publică în ziua de joi, 20 septembrie, la ora 15, în aceeaşi sală din Palatul Comunal. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!