Despre noi

Posted By admin On miercuri, ianuarie 11th, 2012 With 2 Comments

GRUPUL DE PRESĂ CAMPUS MEDIA

• Licența Campus TV Buzău este operată de TV BUZĂU TRUST CAMPUS SRL cu sediul în Buzău, Strada Pietroasele, Cartier Micro III, Bloc D3 etaj 1.

 • Postul Campus TV poate fi recepţionat în judeţul Buzău în principal pe reţelele de televiziune prin cablu UPC, RCS-RDS, Romtelecom şi Mega Tv (fostul Conisat). De asemenea Campus TV poate fi vizionat live şi pe internet.

• Reprezentantul legal este Brebeanu Maria, care deține și 100 % din acțiunile TV BUZĂU TRUST CAMPUS SRL
• Responsabilitatea editorială aparține directorului Ionescu Magda.
• Reprezentanții Campus TV pot fi contactați la sediul firmei, dar și pe e-mail la adresa marketing.campustv@yahoo.com
• Pe lîngă Campus TV, TV BUZĂU TRUST CAMPUS SRL deține licența pentru Radio Campus și editează săptămînalul Viața Buzăului.
• Organismul competent de reglementare și supraveghere este Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), cu adresa pe Bd. Libertății, nr. 14, sector 5, București, România.

ECHIPA CAMPUS TV

DIRECTOR
Magda Ionescu
SEF TEHNIC
Olimpia Tabără
EMISIE
Nelu Ciupitu
Viorel Şerban
MONTAJ
Gabi Popescu
Olimpia Tabără
OPERATORI IMAGINE
Viorel Șerban
Sorin Petre
EDITOR COORDONATOR
Ionescu Magda
REPORTERI
Mirela Copariu
Corneliu Floriceanu
Andrei Solomon
Mihai Bunăziua
REPORTERI COLABORATORI

prof. Viorel Gheorghe

prof. Valeriu Şuşnea

MARKETING
Ionescu Horia
telefon 0787.646.326
Olimpia Tabără
telefon 0741.28.18.08

TELEFONUL REDACȚIEI
0238/720026
campus@astralnet.ro, marketing.campustv@yahoo.com
RADIO CAMPUS 98FM
REDACTOR SEF
Magda Ionescu
D.J.
Micky Milea              07.00 – 11.00
Magda Ionescu       11.00 – 15.00
Andrei Solomon     19.00 – 22.00
TELEFONUL ASCULTĂTORULUI
0238/710.027
campusbuzau@gmail.com

Săptămânalul VIAȚA BUZĂULUI
înregistrat OSIM nr. 054301 ISSN 2067-4538

REDACTOR ŞEF
Magda Ionescu
REDACTORI
Mirela Copariu
Corneliu Floriceanu
Andrei Solomon
Mihai Bunăziua
SECRETAR REDACȚIE
Adela Aldea-Udrescu
TEHNOREDACTARE
Adela Aldea-Udrescu

TELEFONUL REDACȚIEI:028/710027,0238/720026
fax:0238/720026
campus@astralnet.ro

Exista 15 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. MIHAI spune:

  Bună ziua! As dori sa fac o sesizare în rândul redacției de la sport.Dupa foarte multi ani (dacă nu cumva prima data) un atlet buzoian va participa la Olimpiada de la Rio și nu am văzut nici măcar o știre în legătură cu acest subiect. Sper ca cineva sa se sesizeze în legătură cu acest lucru, deoarece este o mândrie pentru noi toți ca și buzoieni sa avem un ci cetățean la Olimpiadă. O zi buna!

 2. nedelcu spune:

  va rugam,trageti un semnal de alarma(tare),in ceea ce priveste zona unirii nord-xxl,vis-a-vis de tess pub,bl.29a.toata zona e invadata(la propriu),de masini expuse la vanzare!pe trotuar,in parcare,peste tot…,la orice ora vanzari-cumparari auto,probe….masini fara numere de inmatriculare!!!dezastru….pe domeniul public!
  o zi buna!

 3. Se fura ca-n codru.Detin fotografii dar va pot duce si la fata locului in parcul Cring u8nde de aproximativ 10 zile se taie pomi in putere sub masca asa zisei „igienizari”.Am sunat politia care mi-a recomandat sa ma adresez direct persoanelor responsabile de aceste fapte.Unde sa ne mai adresam ?D-v puteti face ceva .?

 4. Campus TV spune:

  Va rugam sa ne lasati un numar de contact sau sa ne sunati pe adresa redactiei o238.720.026

 5. Stancu spune:

  Domnule director Auras Tereasca, Astazi, 10.09.2015 in cartierul Micro 3 s-a schimbat apometrul general la blocul nostru B16, poate si la celelalte blocuri din cartier iar apa a devenit insuportabila. In bloc majoritatea avem centrale proprii, instalatiile sanitare le schimbam foarte des datorita avariilor care se produc Aveti sediul in cartierul nostru si probabil ca sursa de apa care va deserveste este si ea in aceeasi situatie.Va rugam sa popularizati aceasta situatie pentru ca cei din conducerea societatii de apa-canal si a primariei sa ia masurlile necesare pentru a nu se mai repeta. Inainte de anul 1989 cand apa rece se distribuia 10- 12 ore pe zi aceasta era curata iar acum la o intrerupere de cateva minute apa nu se limpezeste nici intr-o zi. Va multumesc.

 6. Ionita spune:

  Oameni buni, nu stiu cui trebuie sa ma adresez, asa ca ca rog din suflet faceți voi ceva.In satul Stilpu de citeva săptămâni bune seara nu se poate respira din cauza fumului care am inteles ca provine de la arderea cauciucului care înfășoară cupru…pe care consăteni noștri il tot fura,Dumnezeu știe de unde, si înainte de al vinde il ard…nu se pot tine deschise geamurile, nu se pot întinde rufe la uscat si nu mai spun de respirat…Va rog din suflet daca puteți face ceva v-as fi recunoscătoare. Daca nu spuneti-mi unde as putea face o sesizare…dar care sa aibă si o rezolvare…. Va multumesc

 7. chiar acum , in acest moment firma care a facut trotuarul in Localitatea Stilpu se afla la datorie sa mai renoveze cate ceva din trotuar .

 8. Va salut , in Localitatea Stilpu in iarna aceasta sa facut un trotuar pe partea dreapta in toata localitatea , cei care au dat aprobari sa se faca in acest fel au venit sa mearga pe el ? Va spun eu ca nu , deoarece nu se poate circula pe el pentru ca urci si cobori la fiecare casa , lucru de mantuiala , satenii tot pe marginea drumului circula , chiar daca a fost si un accident prin ianuarie si sa vorbit ca pe acest trotuar nu se poate circula nimeni nu a luat nici o masura .astept poate dumneavoastra sa deslusiti aceasta afacere cu bani publici .

 9. O sa fiu cat se poate de scurt.
  Cu ani in urma postul dvs. de radio se asculta si la Tisau.
  Dupa o anumita perioada emisia a incetat. Personal am trecut pe la sediul dvs., incercand sa aflu care aste situatia . Mi s-a spus ca din cauza unor aparate de emisie, al caror cost de reparatie este semnificativ, s-a luat hotararea de a se emite in cele mai bune conditii pe internet. Ori acum sesizam ca nu se mai emite nici pe internet. Ma mahneste acest lucru, intrucat fiind un pasionat al muzicii de petrecere si nu numai, sunt nevoit sa ascult posturi de radio cu muzica de petrecere de prin Prahova sau zona Olteniei.Aveti vreo solutie in viitorul apropiat? Multumesc.

 10. Campus TV spune:

  Va multumim pentru ca ne-ati informat. Va rugam sa ne mai amintiti in saptamana de dinaintea evenimentului.

 11. TRICENTENAR BISERICA BUNAVESTIRE VERNEȘTI
  1714-1715

  Bună ziua!
  În data de 22 mai 2015 va avea loc la Biserica Bunavestire din Vernești o manifestare care îl comemorează pe Mitropolitul Luca, eveniment dedicat implicit tricentenarului bisericii monument, ctitorie a vechii ramuri genealogice a Cârloveștilor.
  La eveniment și-au anunțat participarea ultimii descendenți ai familiei Cârlova, oameni de cultură din județ. O invitație va fi făcută și arhiepiscopului Buzăului și Vrancei.
  Îndrăznesc să afirm că se poate realiza o emisiune pe tema tricentenarului bisericii Bunavestire din Vernești la cqre să participe un istoric local și preotul paroh Ionuț Nedelcu.
  Cu stimă
  Eduard Sârbescu
  (Curierul zoreștean)

 12. Oprea Malina spune:

  Buna Ziua.In legatura cu un caz de acumk cateva luniCorina Donewscu.Cum e posibiol ca aceasta persoana anchetata penal,data afara din Spitalul Jud sa fie angajata la un spital particular,Sp SF Sava,ca ASISTENTA SEFA oameni buni!!!!!!!Cu ce l-o avea la mana pe proprietarul spitalului?!!

 13. Diaconescu spune:

  Va rog mult sa-mi dati nr de telefon al domnului parapsiholog Romulus Popescu.Va multumesc.

 14. Costel spune:

  Ca si cameraman nu, dar au un post de camerist la un hotel din zona garii. Nu este mult de munca si e bine platit!
  Bafta!

 15. Danil Radu spune:

  Buna ziua ! Numele meu este Danil Radu si as dorii daca este posibil sa ma angajez in cadrul televiziunii dumneavoastra ca si cameraman . In continuare atasez CV-ul meu . Va multumesc !

  INFORMAŢII PERSONALE Danil Radu

  Buzau, Micro 5 , Bloc 12, Scara A, Apartament 21, Etaj 5
  0730991208
  Email : radudanil@yahoo.com

  Sexul Masculin
  Data naşterii 12-05-1967
  Naţionalitatea Romana

  EXPERIENŢA PROFESIONALĂ

  2007 – 2012 – AsistentComercial,Supervisor vanzari panificatie SC Boromir SA
  Cameraman liber profesionist cu experienta de 15 ani
  Actor trupa de teatru pentru copii cu experienta de 17 ani

  EDUCAŢIE ŞI FORMARE
  Liceul Industrial Nr.7 Buzau, Diploma Bacalaureat

  COMPETENΤE PERSONALE
  Limba(i) maternă(e) Romana

  Aptitudini

  Excelente abilitati comunicationale, fire dinamica, sociabila, usor adaptabila
  Posibilitatea de a lucra in week-end si peste program
  Ma adaptez usor la conditiile de munca
  Invat lucruri noi si imi formez usor noi deprinderi profesionale
  Ofer seriozitate maxima locului de munca

  Competenţe organizaţionale/manageriale leadership (am fost responsabil datorita postului pe care il ocupam,responsabil de o echipă de 15 persoane).

  Permis de conducere B

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>