Publicat la: 02.12.2019. 19:10 / 769 views

DESPESCU, SECRETAR DE STAT ÎN MAI. A FOST NUMIT DE ORBAN

Generalul de poliție buzoian, Bogdan Despescu, revine în forță într-o funcție importantă din sistemul MAI. Chestorul Bogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, a fost numit în funcția de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban.

bogdan-despescuBogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban.

Bogdan Despescu a fost eliberat din funcția de șef al Poliției Române la începutul anului 2018, la propunerea lui Carmen Dan, ministru de Interne la acel moment. Demersul a venit după ce a izbucnit scandalul polițistului de la Brigada Rutieră a Capitalei, Eugen Stan, acuzat de pedofilie.

Ulterior, Bogdan Despescu a transmis un mesaj colegilor săi, în care a spus că în acel caz a acționat corect. Acest lucru se arată și în cercetarea disciplinară efectuată pe numele său la cererea conducerii MAI.

Concluziile cercetării disciplinare subliniază că față de Bogdan Despescu, chestor de poliție, nu se poate stabili vreo vinovăție.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!