Publicat la: 10.12.2019. 19:22 / 378 views

DESPĂRŢIRE ÎN LACRIMI, LA CASA ALBĂ. EMOŢII PENTRU CARMEN ICHIM, LA FINAL DE MANDAT

Cu lacrimi în ochi, Carmen Ichim le-a mulţumit angajaţilor Prefecturii şi directorilor de deconcentrate, astăzi, când şi-a prezentat bilanţul mandatului început în aprilie 2017.

ichim conferinta 1  ichim conferinta 2

Ştiind că urmează să fie schimbată, Ichim a organizat o întâlnire la care au participat angajaţi ai Prefecturii, şefii instituţiilor deconcentrate şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.

Pe toată durata prezentării bilanţului activităţii sale, Carmen Ichim a avut o voce tremurândă şi a lăcrimat de mai multe ori.

Printre cele mai importante realizări menţionate de şefa de la Casa Albă s-a numărat rezolvarea într-un număr record a problemelor de fond funciar. De la peste 5.000 de cazuri la preluarea mandatului, au rămas nesoluţionate doar câteva sute de titluri de proprietate.

Carmen Ichim a mai amintit, printre altele, de insistenţele pentru reabilitarea Podului Mărăcineni, mutarea camerelor de rovinietă de la acelaşi pod la Poşta Câlnău, reabilitarea unor tronsoane din DN 10 Buzău – Braşov, rondul de la Autorolla, închiderea unor depozite de deşeuri periculoase, decizia de a nu sacrifica în masă suine, în ciuda pestei porcine, precum şi de grăbirea unor lucrări de refacere a infrastructurii afectate de calamităţi.

La finalul prezentării bilanţului, Carmen Ichim a fost aplaudată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!