Publicat la: 09.10.2017. 19:43 / 1.028 views

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ A POLIŢIŞTILOR LOCALI. PORCI CRESCUŢI PRINTRE CADAVRE

Un buzoian, cunoscut pentru faptul că vinde porci în târgurile din judeţul Buzău creşte animalele în condiţii greu de imaginat. Acesta a ocupat abuziv o suptafaţă de teren din domeniul public şi hrăneşte porcii cu cadavre de animale. Poliţiştii locali au descoperit grozăvia şi l-au amendat pe buzoianul care va trebui să dea explicaţii acum şi în faţa reprezentanţilor Gărzii de Mediu, ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi ai celor de la DSP.

porciPoliţiştii locali au descins în control la un buzoian cunoscut pentru faptul că vinde porci vii în târgurile din judeţul Buzău. Aceştia au descoperit că bărbatul a ocupat abuziv, în zona Staţiei de Epurare, Pod Vadu Pașii, o suprafaţă de teren din domeniul public pe care a împrejmuit-o. Aici erau crescute, în condiţii greu de imaginat oi, vaci şi porci. Gropi uriaşe pline cu oase şi cadavre de animale din care se hrăneau porcii au fost descoperite de echipele de control.

În acţiunea de control, poliţiştii locali au fost însoţiţi de reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, ai DSP şi DSV. Inspectorilor nu le-a venit să creadă când au văzut în ce condiţii sunt crescute animalele. Proprietarul a încercat să explice că este o situaţie singulară, însă imaginile vorbesc de la sine.

Poliţiştii locali l-au amendat pe bărbat, în limitele competenţelor, cu peste două mii de lei. De asemenea, au impus şi desființarea anexelor şi împrejmuirilor din zonă.

Rămâne de văzut ce măsuri vor impune celelalte instituţii abilitate să intervină. Potrivit legii, buzoianul ar trebui să dea socoteală pentru modul în care creştea animalele, pentru faptul că nu sunt crotaliate, dar şi pentru mizeria de nedescris şi poluarea produsă în zonă.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!