Publicat la: 06.12.2017. 19:20 / 522 views

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ A POLIŢIŞTILOR LOCALI. MARFĂ EXPIRATĂ DE 7 ANI, SCOASĂ LA VÂNZARE

Poliţiştii locali au fost uimiţi de ceea ce au descoperit în rafturile unor magazine din municipiul Buzău în timpul unei acţiuni de control. Marfă, mai exact, frişcă, maioneze, dulciuri şi sucuri expirate de 3, 5 şi chiar 7 ani.  Agenţii economici au fost amendaţi, iar poliţiştii locali au confiscat produsele expirate.

politia locala marfa confiscataIdeea efectuării unui control la unităţile care vând produse alimentare le-a venit poliţiştilor locali în preajma zilei de Sfântul Nicolae, atunci când buzoienii cumpără dulciuri şi produse alimentare în cantităţi mai mari.

De o surpriză uriaşă au avut parte la un magazin din zona Bazalt, care mai fusese controlat şi în luna mai, fiind depistat din nou cu marfă expirată. Poliţiştilor locali aproape că nu le-a venit să creadă când au descoperit pe rafturile mazaginului marfă expirată din 2010.

Un alt magazin care vindea buzoienilor produse expirate este situat în cartierul Mihai Viteazul, în zona căminului de nefamilişti de la Zahăr.

Adevărate bombe alimentare, produsele au fost imediat confiscate în vederea distrugerii, iar agenţii economici, amendaţi.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor acţiuni pentru a se asigura că buzoienii nu sunt supuşi riscului de îmbolnăvire prin consumarea unor astfel de produse. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!