Publicat la: 04.05.2017. 17:12 / 502 views

DESCOPERIRE ÎNGRIJORĂTOARE A POLIŢIŞTILOR LOCALI. UN MAGAZIN PLIN CU PRODUSE EXPIRATE

O razie a poliţiştilor locali a scos la iveală o situaţie îngrijorătoare. Pe rafturile unui magazin alimentar din cartierul Poştă au fost găsite zeci de alimente expirate, iar altele nu aveau termenul de valabilitate precizat. Poliţiştii au confiscat şi au distrus produsele, însă atrag atenţia buzoienilor să fie atenţi atunci când îşi procură, în special, produsele alimentare.

magazin 2Poliţiştii locali au organizat o acţiune pentru a verifica modul în care se desfăşoară actul de comerţ, în special în magazinele de cartier. Cu această ocazie au fost descoperite mai multe nereguli, însă de departe s-a remarcat un magazin din cartierul Poştă, pe rafturile căruia au fost găsite zeci de produse expirate. Marfa a fost confiscată de poliţişti şi distrusă. Şi poliţiştii locali au fost uimiţi de numărul mare de produse expirate descoperite în magazin.

Îngrijorător este faptul că produsele expirate erau destinate în mare parte consumului. Este vorba despre cârnaţi,  conserve de peşte, pate de ficat,  seminţe floarea-soarelui, bere, produse de panificaţie, alune, acadele, frişcă, iaurt, smântână, muştar, cacao, dar şi produse cosmetice.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor controale, însă îi atenţionează pe buzoieni să fie mai vigilenţi atunci când cumpărăra produse alimentare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>