Publicat la: 15.11.2019. 18:44 / 682 views

DERBY-UL DECEPŢIILOR. GLORIA JOACĂ MÂINE CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Gloria incearca sa-si repare imaginea şifonată din ultimele saptamani, maine, in meciul cu Dunarea Calarasi. Derby-ul dezamagirilor este programat de la ora 11, pe Stadionul Crang. Elevii lui Ilie Stan vor trebui sa joace doar pentru orgoliu, deoarece distanta fata de locul 3 s-a marit la opt puncte.

gloria 3Ceea ce trebuia să fie un derby pentru locurile promovabile se va transforma, mâine, intr-o partidă pentru evitarea retrogradării. Atât Gloria, în calitate de gazdă, cât şi Dunărea Călăraşi se numără printre decepţiile Ligii a 2-a, alături de Universitatea Cluj. Tehnicianul buzoian va trimite în teren, cel mai probabil, un alt prim unsprezece decât cel pe care l-a folosit la Arad, acolo unde Gloria a arătat, mai degrabă, ca o echipă de amatori.

Ultima victorie a Gloriei pe teren propriu s-a înregistrat pe 2 noiembrie, atunci când roş-albaştrii au dispus de Farul lui Ianis Zicu. De atunci, au urmat 3 eşecuri consecutive, cu Poli Asu Timişoara, Metaloglobus şi UTA.

Partida dintre Gloria şi Dunărea se va disputa de la ora 11. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!