Publicat la: 09.05.2019. 18:23 / 504 views

DEPUTATUL MOCANU, GĂSIT NEVINOVAT. DOSARUL ACCIDENTULUI A FOST CLASAT

Deputatul Adrian Mocanu a fost găsit nevinovat de producerea accidentului din luna februarie, atunci când parlamentarul buzoian a acroşat cu maşina o tânără, pe o trecere de pietoni din oraş. Parchetul General a clasat cauza. La audieri, victima a declarat că s-a angajat în traversarea străzii când semaforul pentru pietoni era “roşu”.

acc mocanu 2De la bun început, dosarul accidentului în care a fost implicat deputatul buzoian a fost declinat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, începându-se urmărirea penală cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei. Astăzi, parlamentarul Adrian Mocanu, a prezentat, într-o conferinţă de presă, ordonanţa prin care un procuror de la Parchetul General a dispus clasarea cauzei.

Potrivit ordonanţei de clasare, cu ocazia audierii, tânăra lovită de maşina condusă de Adrian Mocanu a declarat că “a încercat să traverseze carosabilul, în grabă, pe culoarea roşie a semaforului electrict destinat pietonilor.” Tot în ordonanţa de clasare se menţionează că femeia, în vârstă de 27 de ani, “a mai declarat că nu depune plângere prealabilă împotriva conducătorului auto, că nu are pretenţii materiale ori de altă natură şi nu solicită eliberarea unui certificat medico-legal.” Iniţial, în faţa anchetatorilor de la Buzău, tânăra ar fi afirmat că a traversat regulamentar. 

Pe de altă parte, legat de acuzaţia de părăsire a locului accidentului nu se face nicio precizare în ordonanţa procuorului.

După producerea accidentului, deputatul Adrian Mocanu, ajutat de doi poliţişti locali, a urcat victima în maşină şi a transportat-o la Spitalul Judeţean, după care a revenit la locul accidentului.

Odată cu ordonanţa de clasare a cauzei, parlamentarul buzoian şi-a recăpătat permisul. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!