Publicat la: 21.02.2019. 19:28 / 1.116 views

DEPUTATUL MOCANU A ACCIDENTAT O TÂNĂRĂ, PE ZEBRĂ. PARLAMENTARUL A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI

acc mocanu siteDeputatul buzoian Adrian Mocanu a accidentat o tânără de 27 de ani, pe o trecere de pietoni din zona centrală a municipiului. Tânăra s-ar fi angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal semaforizat, când a fost lovită de maşina de teren la volanul căreia se afla parlamentarul.

Mocanu a urcat victima în maşină şi a transportat-o, de urgenţă, la spital. Tânăra se află în stare stabilă, fiind supusă unui set complex de investigaţii.

Deputatul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul etilotestului a fost negativ. Cel mai probabil, alesul buzoian va rămâne fără permis de conducere pentru o perioadă. Pe numele lui Adrian Mocanu a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului.  Cazul deputatului buzoian intră sub jurisdicţia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!