Publicat la: 21.02.2019. 15:22 / 677 views

DEPUTATUL ADRIAN MOCANU A LOVIT O TÂNĂRĂ, PE TRECEREA DE PIETONI. PARLAMENTARUL DE BUZĂU S-A ALES CU DOSAR PENAL

acc mocanu siteDeputatul buzoian Adrian Mocanu a accidentat o tânără de 27 de ani, pe o trecere de pietoni din zona centrală a municipiului. Tânăra s-ar fi angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal semaforizat, când a fost lovită de maşina de teren la volanul căreia se afla parlamentarul.

Mocanu a urcat victima în maşină şi a transportat-o, de urgenţă, la spital. Tânăra se află în stare stabilă, fiind supusă unui set complex de investigaţii.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală. Deputatul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul etilotestului a fost negativ. Cel mai probabil, alesul buzoian va rămâne fără permis de conducere pentru o perioadă.

Martorii susţin că deputatul ar fi forţat intrarea în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!