Publicat la: 19.02.2021. 19:18 / 568 views

DEPUTAT DE BUZĂU, VACCINARE LIVE PE FACEBOOK. PARLAMENTARUL EMANUEL UNGUREANU, LA PRIMA DOZĂ

Un deputat de Buzău a ales să transmită live, pe facebook, momentul în care se vaccinează anti-COVID. Astăzi, parlamentarul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a primit prima doză de ser. În transmisiunea de pe pagina sa de pe facebook, deputatul a explicat și de ce a anulat prima programare la vaccin.

deputat vaccinDeputatul USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, a decis să facă live, pe pagina sa pe facebook, astăzi, când a mers să se vaccineze anti-COVID, la prima doză. Parlamentarul a primit serul de la AstraZeneca.

Membru în Comisia pentru Sănătate din Camera Deputaților, Ungureanu a declarat că ar fi putut să se vaccineze cu mult timp în urmă, dar a preferat să aștepte imunizarea unor categorii de persoane cu afecțiuni cronice.

În cele câteva momente în care deputatul de Buzău a vorbit live în fața vizitatorilor de pe pagina sa, personalul medical și-a dat seama că, până la urmă, nu trebuie să aștepte până parlamentarul termină tot ce are de vorbit și i-a indicat că trebuie să se oprească, pentru a-i fi administrat vaccinul. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!