Publicat la: 13.06.2018. 17:33 / 601 views

DEPLASARE LA TULCEA, PENTRU MICROBIŞTI. SCM GLORIA OFERĂ TRANSPORT GRATUIT

SCM Gloria va pune gratuit la dispoziţia celor interesaţi mai multe autocare,  pentru meciul pe care echipa de fotbal îl va disputa pe 23 iunie, la Tulcea, în cadrul turului barajului de promovare în Liga a III-a. Înscrierile au început deja şi se pot face prin telefon, e-mail sau la secretariatul clubului.

timisÎnscrierea începe de astazi, până pe 17 iunie. Doritorii se pot încrie pe liste prin SMS sau apel direct, la numerele de telefon 0762 146 211 sau 0745 475 553 sau prin e-mail. De asemenea pot merge personal la sediul clubului din incinta complexului sportiv „Gloria Buzău”.

Suporterii trebuie să comunice seria şi numărul cărţii de identitate, alături de un număr de telefon, pentru contact. Deplasarea către Tulcea este programată pe 23 iunie, cu plecare din faţa stadionului la ora 12.30.

În cea mai recent disputată etapă din cadrul competiţiei tulcene, Pescăruşul Sarichioi a realizat surpriza, impunându-se în faţa celor de la Aegissus Tulcea. Astfel, galeria buzoiană ar putea face un drum tocmai până în Delta Dunării.

La îmbarcarea în autocare, suporterii buzoieni vor trebui să prezinte un act de identitate cu fotografie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!