Publicat la: 29.12.2017. 19:22 / 1.723 views

DEPĂŞIRE FATALĂ. O FEMEIE DECEDATĂ, TREI PERSOANE RĂNITE

Tragediile s-au ţinut în lanţ pe şoselele buzoiene, în acest sfârşit de an. Astăzi s-a produs încă un accident mortal. O femeie din Buzău a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite, în urma unui impact între două autoturisme. Tragedia a avut loc pe Şoseaua Spătarului, la câţiva kilometri de ieşirea din municipiul Buzău.

accident 1Potrivit Poliţiei, accidentul s-a produs pe fondul imprudenţei. Aflată la volanului unei maşini, o tânără de 27 de ani, din Buzău, având-o pe mama sa pasageră pe bancheta din spate, a intrat într-o depăşire periculoasă. Şoferiţa a scăpat autoturismul de sub control, maşina a derapat, a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit în lateral de un alt autoturism. Impactul a fost nimicitor pentru mama conducătoarei auto. Pasagera avea 59 de ani. Persoanele aflate în cealaltă maşină au fost rănite.  

Cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!