Publicat la: 12.06.2018. 17:59 / 822 views

DENIS TOADER A SCĂPAT DE ÎNCHISOARE. VICTIMA SA ŞI-A RETRAS PLÂNGEREA

În ianuarie 2016 era acuzat de muncitori din echipa de intervenţie a furnizorului de electricitate că a dat intenţionat cu maşina peste un coleg de-al lor, după care l-a luat la pumni. În februarie 2018 a fost condamnat de judecători la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru ca acum să fie exonerat de judecători. Este vorba despre patronul firmei de internet Nanonet care a scăpat de închisoare după ce victima sa şi-a retras plângerea.

toaderÎn februarie 2018, administratorul firmei de internet NanoNet, Denis Toader, fratele fostului consilier municipal PSD Florin Toader, a fost condamnat de judecători la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare. De asemenea, Toader era obligat şi la plata unor despăgubiri. În luna ianuarie 2016 el a fost acuzat de muncitorii din echipa de intervenţie a furnizorului de electricitate că a dat intenţionat cu maşina peste un coleg de-al lor, după care l-a luat la pumni. Toader se apăra atunci, şi a spus că a fost doar un accident, dar îi acuza la rîndul său pe angajaţii Electrica de furt de cablu. Adevărul a fost stabilit de anchetatori, iar Toader a fost condamnat pentru loviri sau alte violenţe.

Între timp, Denis Toader a făcut apel, şi, surprinzător sau nu, în urmă cu câteva zile victima sa şi-a retras plângerea, astfel că judecătorii au rămas, practic, fără obiectul dosarului.

“Admite apelul declarat de inculpatul Toader Denis Daniel, împotriva sentinţei penale nr.14 din 8 februarie 2018 pronunţată de Tribunalul Buzău, pe care o desfiinţează în parte şi, menţinând dispoziţia de schimbare a încadrării juridice din infracţiunea de tentativă la omor, în infracţiunea de lovire sau alte violenţe, încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului prin retragerea plângerii prealabile a persoanei vătămate Andronescu Dumitru”, se arată în soluţia pe scurt dictată zilele trecute de judecători.

Denis Toader este proprietarul firmei NanoNet şi fratele fostului consilier local municipal buzoian Florin Toader. Acesta din urmă a fost, în urmă cu doi ani şi jumătate, implicat, de asemenea, într-un scandal care s-a produs în Drăgaică, fiind acuzat de mai multe tinere că le-a hărţuit sexual şi le-a lovit. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!