Publicat la: 22.03.2017. 18:21 / 920 views

DEMONSTRAŢIE DE ZIUA MONDIALĂ A APEI. CU LABORATORUL MOBIL LA COLEGIUL TEHNIC BUZĂU

Compania de Apă a organizat, astăzi, mai multe activităţi pentru a marca Ziua Mondială a Apei. Unul dintre evenimente a avut loc la Colegiul Tehnic, unde inginerii chimişti s-au deplasat cu un laborator mobil pentru testarea apei potabile. Elevii au asistat la o demonstraţie.

apa laborator mobilSpecialiştii de la Compania de Apă le-au oferit elevilor de la Colegiul Tehnic o mică demonstraţie cu ajutorul laboratorului mobil de verificare a calităţii apei potabile şi a apelor uzate.

Autospeciala este dotată cu aparatură de ultimă generaţie în domeniu. Un verdict cu privire la calitatea apei recoltate poate fi dat în câteva minute. La activitatea de astăzi a fost prelevată o probă de la reţeaua din liceu.

Pentru elevii care au asistat la demonstraţie, experimentele realizate în laboratorul mobil al Companiei de Apă au reprezentat ceva inedit.

Activitatea de astăzi de la Colegiul Tehnic a făcut parte din seria de manifestări ocazionate de Ziua Mondială a Apei. Operatorul regional va organiza, sâmbătă, Ziua Porţilor Deschise la staţiile de tratare a apei potabile Sud şi Est. Buzoienii pot vizita cele două obiective între orele 10.00 – 12.00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!