Publicat la: 11.07.2018. 18:10 / 1.070 views

DEMOLARE AMÂNATĂ. MAI MULTE GARAJE ÎMPIEDICĂ AMENAJAREA UNEI PARCĂRI

Astăzi, Primăria a mai atribuit un lot de locuri de parcare de reşedinţă în cartierul Micro XIV. Tot aici ar fi trebuit demontate mai multe garaje pentru a se amenaja o parcare. Deşi termenul iniţial a fost 10 iulie, acesta a fost prelungit până la sfârşitul lunii, la cererea proprietarilor.      

garaje nedemolateO nouă etapă din procedura de atribuire a locurilor de parcare rezidenţiale a fost efectuată astăzi de Municipalitate.

Cu locurile de parcare atribuite astăzi s-a ajuns la un total de aproximativ 1200, locuri care vor fi folosite, contra unei sume modice, de locuitorii arondaţi la parcările respective.

Proiectul este de durată mai lungă pentru că, înainte de a fi atribuite, parcările trebuie să fie amenajate corespunzător.

Uneori, amenajarea acestora este întârziată de anumiţi factori externi.

Este şi cazul unei parcări din cartierul Micro XIV, care este încă ocupată de câteva garaje metalice, deşi acestea ar fi trebuit demolate până pe 10 iulie.

Viceprimarul Apostu ţine să le reamintească proprietarilor de garaje din Buzău că acestea trebuie să dispară, indiferent dacă au sau nu autorizaţie de construire.

Noul termen de demolare pentru cele 6 garaje din Micro XIV este 31 iulie.

Dacă nici autunci nu vor fi demontate de proprietari, vor fi demolate de lucrătorii Urbis. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!