Publicat la: 03.05.2018. 18:10 / 788 views

DEMISIE, LA SCM GLORIA. VASILE NIŢĂ S-A RETRAS DEFINITIV DIN SPORT

Este oficial, Vasile Niţă a demisionat din funcţia de preşedinte al secţiei de rugby de la SCM. Motivele invocate de fostul şef al grupării sunt unele personale. În ciuda declaraţiilor destul de rezervate, Vasile Niţă n-a omis episodul bannerului buclucaş, de acum trei săptămâni.

vasile nitaVasile Niţă a demisionat din funcţia de preşedinte al secţiei de rugby, la numai două săptămîni după ce fusese instalat. Fostul şef al clubului buzoian a invocat motive de ordin personal, însă nu a uitat să amintească de episodul bannerului „Anti Niţă”, afişat la meciul cu CS Năvodari. În culisele sportului buzoian se vorbeşte şi despre un conflict tacit, între Vasile Niţă şi Costică Merşoiu, antrenorul echipei.

Pe lîngă demisia de la Gloria, fostul preşedinte a anunţat că nu va mai activa niciodată în sportul buzoian. În ciuda plecării de la secţia de rugby, Vasile Niţă a declarat că le ţine pumnii „Stejarilor”, în lupta pentru promovare.

După demisia lui Vasile Niţă, nu se ştie dacă municipalitatea va numi alt preşedinte la secţia de rugby. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Taca spune:

    E nepermisa implicarea unui antrenor in lucruri care nu il privesc.
    Ce e grav,e ca a implicat si jucătorii!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>