Publicat la: 17.07.2017. 18:28 / 256 views

DELEGATIE CHINEZĂ LA BUZĂU. OASPEŢII SUNT INTERESAŢI DE JUDEŢUL NOSTRU

O delegaţie chineză din provincia Hebei, care numără aproximativ 70 de milioane de locuitori, a făcut sâmbătă o vizită în judeţul nostru. Oaspeţii par a fi interesaţi de o colaborare pe mai multe planuri cu judeţul Buzău. În curând, o nouă delegaţie va sosi la Consilul Judeţean pentru a începe tratative în domeniul economic, turistic, dar şi social şi cultural.

chinezi 2În virtutea unor bune relaţii dintre ţara noastră şi Republica Populară Chineză, o delegaţie din provincia Hebei a fost primită, săptămâna trecută la Guvernul României.

Printre cei care i-au întâmpinat pe oaspeţii chinezi, în frunte cu înaltul demnitar Liu Zunshan, s-au numărat şi vicepremierul Marcel Ciolacu şi preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu.

În cazul în care chinezii vor dori să investească în ţara noastră şi, implicit, şi în judeţul Buzău, relaţiile cu Uniunea Europeană nu vor avea de suferit.

Statul chinez îşi propune să investească peste hotare 750 miliarde dolari.

O parte din aceşti bani ar putea ajunge la Buzău.

Oaspeţii chinezi au vizionat un film despre judeţul Buzău, au vizitat Muzeul Judeţean şi Vulcanii noroioşi.

La începutul lunii septembrie s-ar putea încheia parteneriatul dintre judeţul Buzău şi provincia Hebei, din China. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>