Publicat la: 24.02.2021. 19:04 / 464 views

DÉJÀ VU. AL TREILEA MECI AL GLORIEI DECIS ÎN ULTIMA SECUNDĂ

Este clar, cardiacilor nu le sunt recomandate meciurile Gloriei Buzau. Fetele au reusit aseara sa castige partida cu Rapid Bucuresti, meci decis, insa, in ultima secunda. Feroviarele au avut sansa egalarii, dintr-o lovitura de la 9 metri, nefructificata insa, din fericire pentru buzoience. Este cel de-al treilea meci al ros-albastrelor decis in ultima secunda, dupa cele cu Activ Ploiesti si Zalau.

rapid gloriaSuspans, de la primul până la ultimul fluier al partidei dintre Rapid București și Gloria Buzău. După meciurile thriller cu Activ și Zalău, elevele lui Ovidiu Mihăilă nu s-au dezmințit, oferind împreună cu rapidistele un adevărat spectacol pentru  telespectatorii neutri. De partea cealaltă, fanii echipei buzoiene au avut parte, din nou, de o partidă pe care au privit-o cu sufletul la gură, întrucât finalul a fost greu de anticipat.

Prima repriză s-a derulat parcă aidoma celei cu Zalăul. Rapidistele au avut initiativa pe început de meci, au fost mai agresive în apărare și au reușit să se distanțeze la trei goluri, 8 la 5. A urmat o perioadă de grație pentru elevele lui Ovidiu Mihăilă, aproape douăsprezece minute în care buzoiencele nu le-au permis gazdelor să marcheze, astfel că la pauză Gloria era în avantaj, 12 la 10.

Al doilea mitan a stat sub semnul suspansului, cele două combatante  jucând cu garda jos, ca doi boxeri care-și impart lovituri, în speranța că adversarul va ceda. Gloria a beneficiat și de câteva parade ireale semnate Alina Iordache iar cu 30 de secunde înainte de final, Livrinikj, fostă echipieră a Rapidului până în acest sezon,  semna golul de 25 la 24.

Gazdele au avut ocazia egalării, la o lovitură de la 9 metri, executată de pe loc, în ultima secundă, scenă copiată parcă din partidele cu Activ și Zalău. Kassoma a tras mult peste poartă iar Gloria și-a adjudecat toate cele trei puncte.

Etapa viitoare Gloria va juca cu CSM Slatina, pe 10 martie,  într-un turneu derulat la Râmnicu-Vâlcea. Deocamdată, Gloria ocupă un meritoriu loc 4, cu 22 de puncte, 4 mai multe decât omologa Gloria Bistrița. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!