Publicat la: 05.02.2018. 19:10 / 871 views

DEJA CAMPIOANE! SCM BUZĂU – ŞTIINŢA BUCUREŞTI: 29 – 22

Victorie importantă pentru handbalistele de la SCM. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus în faţa celor de la Ştiinţa, în startul sezonului. Buzoiencele se pot considera deja campioane, graţie unui program mai uşor.

handbalParcurs impecabil, pentru handbalistele de la SCM Buzău. Sezonul perfect s-a prelungit sâmbătă, graţie victoriei clare, în faţa bucureştencelor de la Ştiinţa. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus mai clar decât o arată scorul, după ce au controlat jocul de la un capăt la celălalt, deşi, după prima repriză, au intrat la cabină cu numai trei goluri avantaj.

Pentru formaţia buzoiană s-au remarcat, din nou, Alina Horjea şi Anca Ionescu, cu câte douăsprezece, respectiv nouă goluri. Au mai marcat Drugău, Ciuplea, Goran, Bujoiu şi Vlad.

SCM conduce autoritar în serie, cu 54 puncte din tot atîtea posibile, în timp ce poziţia secundă este ocupată de Neptun Constanţa, la 9 puncte distanţă. Pentru elevele lui Romeo Ilie urmează meciul de acasă, cu Danubius Galaţi, partidă care contează pentru optimile Cupei României. Meciul este programat pe 17 februarie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!