Degustare la Monteoru. Mese bogate cu bucate românești și vinuri basarabene.

Degustare la Monteoru. Mese bogate cu bucate românești și vinuri basarabene.

Din programul Festivalului ”Zilele Chișinăului la Buzău” a făcut parte și o degustare de preparate tradiționale și de vinuri. La degustare au participat localnicii din stațiune, turiști și pacienți veniți la tratament. Atmosfera plăcută a fost întregită de o zi perfectă de toamnă și de melodii și dansuri populare românești.

Cea de-a doua zi din Festivalul ”Zilele Chișinăului la Buzău” a început în parcul stațiunii Sărata Monteoru cu o degustare de produse tradiționale și de vinuri, atât din Republica Moldova, cât și din podgoriile buzoiene.

Și pentru că un pahar de vin degustat împreună cu prietenii este parcă mai gustos dacă se aude și glasul dulce al unei viori, muzica a răsunat pe tot timpul în care cei prezenți au gustat din produsele tradiționale de la Băcănia lui Moș Andrei.

Vinurile seci albe, negre și roze s-au potrivit perfect cu babicul, șoriciul sau urechile de porc, dar și cu brânzeturile foarte gustoase.

Vizitatorii din stațiune, turiștii și cei veniți la tratament, s-au bucurat împreună de o zi de toamnă blândă și de bunătățile pe care ni le-a dăruit și în acest an.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și