Publicat la: 09.03.2018. 19:16 / 1.104 views

DECLARAŢII DE UNIRE, ÎN CONSILIILE LOCALE. PROPUNEREA VINE DIN PARTEA PMP

Astăzi, la sediul Partidul Mişcarea Populară Buzău a avut loc o şedinţă regională la care a participat inclusiv preşedintele executiv al formaţiunii politice, Eugen Tomac. Printre altele, popularii au anunţat obiectivul de ţară, ce constă în unirea Republicii Moldova cu România. În acest sens, s-a decis ca în cadrul consiliilor locale municipale, consilierii să semneze o declaraţie de unire. La Buzău, misiunea de a le propune colegilor din miniparlamentul local îi revine lui Silviu Roşioru.

pmpAstăzi, la Buzău, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a anunţat că a dat startul procesului de unificare dintre Republica Moldova şi România. În opinia domniei sale, dacă există voinţă,  acest lucru poate fi posibil. În acest sens, popularii au lansat propunerea ca în consiliile locale să se semneze o declaraţie de unire.

La Buzău, misiunea de a duce acestă propunere în consiliul local municipal îi revine consilierului local, Silviu Roşioru. Acesta este convins că propunerea  va fi primită fără probleme de colegii din miniparlamentul local.

Tot astăzi, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a vorbit despre decizia Guvernului de a desfiinţa departamentul Centenar, o decizie total inoportună, în opinia sa. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!