Publicat la: 15.09.2020. 18:32 / 169 views

DECIZIE PENTRU TÂNĂRA CARE A LOVIT UN POLIȚIST. ÎNCĂ O LUNĂ DE AREST

Tânăra care a lovit cu mașina un polițist aflat pe motocicleta de serviciu rămâne în arest. Decizia a fost luată de Tribunalul Buzău, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Măsura preventivă a fost prelungită până pe 17 octombrie dar nu este definitivă și poate contestată.

soferita siteDecizie radicală dictată de Tribunalul Buzău, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Tânăra care a lovit cu mașina un polițist aflat pe motocicleta de serviciu rămâne în arest. Șoferița în vârstă de 32 de ani se află în arest preventiv din 20 august după ce pe 19 august, după accident, a fost reținută. Femeia ar lovit cu intenție motocicleta polițistului, după ce acesta din urmă i-ar fi făcut semn regulamentar să oprească mașina.

Politistul ar fi detectat defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare al mașinii și ar fi somat-o să oprească, prin folosirea semnalelor acustice.

Potrivit Sindicatului Europol, femeia a ignorat complet indicațiile polițistului, trecând chiar de două semafoare pe culoarea roșie. Accidentul a avut loc pe Calea Eroilor din municipiul Buzău.

Starea polițistului este bună, iar la câteva zile de la accident a revenit în activitate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!