Publicat la: 28.08.2019. 18:15 / 521 views

DEBUT ÎN SUPERLIGĂ. BUZOIENII JOACĂ LA BUCUREŞTI, CU STEAUA, ÎN PRIMA ETAPĂ

Misiune dificilă pentru rugbiştii de la Gloria, în prima etapă a Superligii. Buzoienii se vor deplasa la Steaua, una dintre favoritele la câştigarea titlului. Partida, programată sâmbătă, de la 10.30, va fi transmisă în direct, de Televiziunea Română.

rugby steaua gloria cupa romanieiCu un lot refacut după exodul din iunie, Gloria merge la Bucureşti pentru a face o figură frumoasă cu Steaua. Tehnicianul Costică Merşoiu este de părere că, în ciuda numelui greu pe care Gloria îl întâlneşte în etapa întâi, o victorie nu este imposibilă.

Buzoienii au trecut, se pare, peste o perioadă mai dificilă, în care s-a lucrat la omogenizarea lotului. În cel mai recent meci, disputat în Cupa României, Gloria a trecut clar de Dinamo Bucureşti. Roş-albaştrii s-au duelat şi cu Steaua, în debutul sezonului de Cupă, partidă pe care au pierdut-o cu 38 la 17.

Partida dintre Steaua şi Gloria Buzău se va disputa sâmbătă, de la 10.30. Meciul va fi televizat de postul naţional, graţie unui parteneriat semnat între TVR şi federaţia de specialitate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!