Publicat la: 07.01.2019. 19:10 / 619 views

DEBUT GREU, ÎN NOUL AN, PENTRU HANDBALISTE. JOI, DEPLASARE LA BUCUREŞTI, PENTRU MECIUL CU CSM

Un inceput de an cum nu se poate mai greu, pentru elevele lui Dumitru Musi. Buzoiencele vor debuta in deplasare, la Bucuresti, contra celei mai puternice grupari din tara, CSM. La doar trei zile, Gloria va primi in sala Sporturilor pe CSM Galati. Ambele partide vor fi difuzate, in direct, de Televiziunea Nationala.

handbal antrenament 1Test cum nu se poate mai dificil, pentru handbalistele de la Gloria. Buzoiencele vor debuta în noul an cu un meci greu, în deplasare cu  CSM Bucureşti. Elevele lui Dumitru Muşi vin după un stagiu de pregătire complet, cu un cantonament montan şi mai multe amicale, în care, cel puţin la nivel de angajament, au dat satisfacţie. Din păcate, una dintre cele mai importante piese din puzzle-ul Gloriei va lipsi tot sezonul. Natalia Viniukova va lipsi, cel mai probabil, tot sezonul, din cauza unei accidentări la ligamente.

Gloria a punctat în intersezon şi la capitolul achiziţii. Lotul a fost completat cu portăriţa Ana Mîrcă, adusă pe filiera CSM Roman. Proaspătul goalkeeper al Gloriei a mai evoluat, în sezoanele trecute şi la Braşov.

Meciul cu CSM Bucureşti este programat joi, 10 ianuarie, de la ora 17. 30. Partida cu CSM Galaţi se va disputa duminică, tot de la 17.30. Ambele confruntări ale buzoiencelor vor fi transmise în direct de Televiziunea Naţională. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!