Publicat la: 03.09.2018. 18:10 / 861 views

DEBUT CU STÂNGUL, PENTRU HANDBALISTE. GLORIA A FOST ÎNVINSĂ ÎN PRIMUL MECI DIN LIGA FLORILOR, DE RM. VÂLCEA

Debut nefericit în Liga Florilor pentru handbalistele de la SCM Gloria. Elevele lui Dumitru Muşi au pierdut fără drept de apel, 14 la 24, cu HCM Râmnicu Vâlcea. La partida găzduita de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” au asistat peste 1000 de spectatori.

handbal feteBuzoiencele nu au reuşit supriza ieri, la debutul în Liga Florilor. Adversarele, mult mai titrate şi obişnuite cu duelurile dure din elita handbalului românesc s-au impus clar, cu 24 la 14, într-un meci în care gazdele au oferit doar o replică palidă.

Gloria a punctat prima, dar vâlcencele, mult mai experimentate, au reuşit să controleze jocul, conducând în permanenţă, pe toată durata primei reprize.

La pauză, spectatorii mai sperau la o minune, în ciuda avantajului de patru goluri pe care-l avea echipa din Râmnicu Vâlcea.

Cel de-al doilea mitan a decurs după acelaşi scenariu, cu oaspetele la cârma partidei.handbal fete scor

Oltencele au reuşit să facă diferenţa şi să controleze, în permanenţă, ritmul jocului. Scorul final, 24 la 14, nu a surprins pe nimeni, mai ales în contextul diferenţei de valoare dintre cele două grupări.

De remarcat prezenţa numeroasă a publicului la meci, în ciuda faptului că s-a intrat cu bilet. Peste 1000 de buzoieni au ţinut să urmărească pe viu debutul în Liga Florilor a elevelor lui Dumitru Muşi şi Romeo Ilie.

Pentru buzoience, urmează un meci în deplasare, la Roman, pe 9 septembrie. Peste două etape, Gloria revine acasă pentru partida cu Măgura Cisnădie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!