Publicat la: 31.07.2019. 18:12 / 1.677 views

DEBANDADĂ! SECŢIE DESFIINŢATĂ, SPORTIVELE ÎN CANTONAMENT. CONSTANTIN VOICILAŞ, SIDERAT DUPĂ DECIZIA CLM DE IERI

Situaţie hilară, la Gloria Buzău. Secţia de box a fost desfiinţată, ieri, dar sportivele se află, încă, în cantonament la Monteoru. Maestrul Constantin Voicilaş a declarat că deplasarea în staţiunea buzoiană a fost doar un tertip, astfel încât aleşii locali să poata vota în linişte lichidarea boxului roş-albastru. Antrenorul buzoian a declarat că va participa la Campionatele Naţionale din septembrie, cu toate boxeriţele, asigurând fondurile necesare din propriul buzunar.

voicilas 1Constantin Voicilaş a aflat de desfiinţarea secţiei de box, în timp ce conducea cantonamentul de la Monteoru. Maestrul emerit consideră că însăşi programarea stagiului montan, în această perioadă ar fi un tertip josnic al conducătorilor de la Gloria. Voicilaş a considerat că a fost trimis la Monteoru, pentru a fi ţinut departe de intrigile care s-au ţesut la club şi prin birourile primăriei

De altfel, antrenorul buzoian a declarat că s-a simţit şicanat, în ultimele luni, chiar de oamenii din conducerea clubului. Performanţa Marianei Mărăcine, de la Campionatele Europene, a fost ţinută sub tăcere de şefii Gloriei. Mai marii clubului “l-au sfătuit” pe Voicilaş să nu discute cu presa, motivând că succesul pugilistei va fi anunţat într-o conferinţă de presă viitoare. Eveniment care a fost programat la două săptămâni după Europenele de la Galaţi, concurs în cadrul căruia Mărăcine obţinuse medalia de argint.

Pentru pugilistele buzoiene a mai rămas soluţia retragerii, sau a unor performanţe notabile, la campionatele naţionale din septembrie, performanţe care le-ar putea propulsa către alte cluburi din ţară. Participarea la naţionale va fi suportată din propriul buzunar de maestrul emerit.

În loc de epilog, Constantin Voicilaş le-a dedicat o epigramă şefilor de la Gloria. Însoţită de urări de succes, pentru toate celelalte sporturi rămase în viaţă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!