Publicat la: 15.09.2020. 18:16 / 207 views

DEBANDADĂ ÎN LIGA FLORILOR. AU STABILIT PROGRAMUL, DAR L-AU ANULAT IMEDIAT

Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal a stabilit ieri planul de reluare a ligii feminine. Numai ca, la doar cateva ore, l-au si anulat. Prima etapa ar fi trebuit sa se joace pe 7 si 8 octombrie, tip turneu, dar se suprapunea cu programul Ligii Zimbrilor.

handbaliste sala 1Din cauza faptului că România are mai multe echipe angrenate, săptămână de săptămână în cupele europene, sistemul de desfășurare în liga feminină este din ce în ce mai greu de pus în practică. Ieri, Consiliul de Administrație al Federației Române a decis ca pe 7 octombrie să se desfășoare prima etapă, tip turneu. Etapă anulată, însă, după doar cîteva ore. Asta deoarece șefii handbalului au realizat că și băieții vor juca în aceeași perioadă. Federalii au luat apoi în considerare amânarea până pe 15 octombrie, fără să realizeze că Brăila dispută la acea dată un meci în Europa.

În condițiile date, Liga Florilor ar putea debuta la finele lui octombrie, atunci când, conform calendarului stabilit ieri, ar fi trebuit să se joace a treia etapă. Etapa se va derula tot sub formatul unui turneu, dar, deocamdată, nu a fost stabilit orașul gazdă.

Recent, mai mulți președinți de club au început să facă lobby la Ministerul Tineretului și Sportului pentru disputarea Ligii Florilor în format normal, cu meciuri tur-retur. Numai că președintele FRH Alexandru Dedu a punctat clar: MTS a decis ca jocurile tur-retur să nu fie permise. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!