Publicat la: 24.03.2017. 19:42 / 2.112 views

DE ZIUA LOR, 145 DE POLIŢIŞTI BUZOIENI AU FOST AVANSAŢI ÎN GRAD

ziua politiei 3Cu o zi înainte de Ziua Poliţiei Române, sute de cadre I.P.J. Buzău au participat, astăzi, la o festivitate organizată la Sala Mare a Consiliului Judeţean. La eveniment, autorităţile publice locale şi alte instituţii partenere au fost reprezentate la cel mai înalt nivel.

Poliţiştii au fost felicitaţi de şefii Prefecturii, Consiliului Judeţean, Primăriei, Armatei, Jandarmeriei, Parchetului şi Tribunalului. Un gest impresionant a venit din partea preotului Mihail Milea, care le-a oferit oamenilor în uniformă o icoană, în semn de mulţumire pentru activitatea depusă.    

În cadrul festivităţii s-au rostit numele celor 145 de cadre avansate în grad. Poliţistul anului a fost desemnat un agent de Ordine Publică de la Râmnicu Sărat, pentru modul în care a reuşit să surprindă trei infractori periculoşi, specializaţi în spargere de bancomate.

Distincţii de onoare au mai primit câţiva poliţişti ieşiţi la pensie, precum şi comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, general-maior dr. Lucian Foca, şi şeful Parchetului Judeţean, procurorul Valerică Văsîi. Cu ocazia festivităţii, conducerea I.P.J. Buzău a ţinut să menţioneze că judeţul nostru se află printre cele fruntaşe în privinţa rezultatelor obţinute în ultimul an. 

Mâine, Poliţia Română împlineşete 195 de ani de la înfiinţare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!