Publicat la: 08.02.2019. 19:16 / 531 views

DE UNDE NEMULŢUMIREA? FUNDĂTURA VIILOR, RECLAMATĂ PENTRU… ASFALT

O stradă din Buzău, proaspăt asfaltată, cu trotuare şi borduri este reclamată de riverani. Aseară, la Campus TV, viceprimarul Ionuţ Apostu a fost uimit de nemulţumirea unui locatar de pe Fundătura Viilor care reclama faptul că strada pe care locuieşte nu este asfaltată.

fundatura viilor 2De curând, fundătura Viilor a fost reabilitată. Aici nu a existat niciodată asfalt, iar acum arată foarte bine, iar oamenii din zonă pot circula liniştiţi.

Tocmai această stradă a fost reclamată aseară la Campus TV, într-o emisiune în care invitat a fost viceprimarul Ionuţ Apostu.

Viceprimarul Ionut Apostu spune ca a fost zilele trecute în control în zonă.

Şi în acest an, autorităţile dau asigurări că vor continua campania de asfaltare, atât pe străzile mari, cât şi pe arterele care nu au fost niciodată asfaltate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>