Publicat la: 03.03.2017. 18:26 / 992 views

DE LUNI ÎNCEP ASFALTĂRILE. A FOST PORNITĂ STAŢIA DE ASFALT

Primăria nu a mai investit bani în plombarea la rece a gropilor din carosabil ca să nu plătească de două ori aceeaşi lucrare. Peticele din mixtură rece au o durată scurtă de viaţă şi ar fi trebuit refăcute odată cu instalarea temperaturilor de primăvară. Între timp a fost pornită staţia de asfalt aşa că, de luni, se va trece la repararea gropilor din carosabil cu petice de lux.

asfaltOdată cu topirea zăpezilor, în carosabilul municipal au apărut gropile precum ghioceii primăvara.

De voie, de nevoie, Primăria le-a astupat pe unele dintre ele, de pe arterele mai importante, cu o mixtură la rece, pentru a mai reduce un pic inconfortul şoferilor şi afluxul lor de „urări de bine” pentru edili.

După ce cantitatea de mixtură din rezerva Urbis s-a epuizat, nu s-a mai investit în noi achiziţii, pentru că durata de viaţă a peticelor puse la rece este extrem de scurtă.

Viceprimarul Ionut Apostu a declarat ca se va ocupa personal ca lucrările să fie executate conform regulilor şi spune ca se va afla de luni dimineaţă pe teren, pentru a supraveghea lucrările.

Staţia de asfalt a fost pornită deja, pentru că are nevoie de câteva zile pentru a intra în parametrii optimi de funcţionare.

De luni dimineaţă, drumarii de la Urbis vor putea fi întâlniţi mai întâi pe arterele principale, după care se vor ocupa şi de gropile de pe celelalte străzi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!