Publicat la: 10.10.2018. 18:13 / 589 views

DE LA TEORIE LA PRACTICĂ. PREFECTUL CERE MĂSURI CONCRETE

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat planul de măsuri pentru iarnă. A fost prezentat în şedinţă, în faţa tuturor directorilor de instituţii deconcentrate. “La teorie stăm bine, vreau să văd şi în practică”, a fost avertismentul prefectului.

utilaje deszapezirePe hârtie, planul de intervenţii pentru viitorul sezon rece conţine măsuri şi strategii care dau de înţeles că autorităţile buzoiene vor fi pregătite să facă faţă primelor ninsori.

La şedinţa în care s-a aprobat noul plan de măsuri, ar fi trebuit prezentat şi stadiul instalării de parazăpezi pe drumurile judeţene şi naţionale. Șefa de la Casa Albă a dorit, însă, să vadă un raport amănunţit, nu doar să audă o înşiruire de cifre şi localităţi.

În momentul de faţă, atât pentru drumurile naţionale, cât şi pentru drumurile judeţene există deja contractate firme de deszăpezire. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!