Publicat la: 21.10.2019. 18:17 / 444 views

DE LA NUNTĂ, LA SPITAL. AUTOBUZ CU NUNTAȘI, IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT RUTIER

Șase persoane au fost rănite după ce autobuzul în care se aflau a ieșit în decor pe DN 2C, în localitatea Albești, comuna Smeeni. Accidentul a avut loc duminică dimineața, iar în zonă se circula în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 20 de metri.

  accident nunta 2  accident nunta 1

Accidentul rutier în care a fost implicat autobuzul plin cu nuntași s-a produs pe drumul național 2C, care leagă Buzăul de Slobozia. Duminică dimineața, în jurul orei 07:00, autobuzul înainta cu greu prin ceața densă în momentul în care, ajuns într-o curbă de pe raza localității Albești, a părăsit carosabilul , oprindu-se pe câmp.

Zdruncinătura a dus la rănirea a șase pasageri din autobuzul ieșit în decor. Oamenii au sunat disperați la 112, numeroase echipaje de ambulanță și SMURD pornind spre locul accidentului.

Șoferul a fost pus să sufle în fiolă, rezultatul alcooltestului fiind zero. Cel mai probabil, din cauza ceții dense, șoferul nu a mai nimerit drumul la intrarea în curbă, părăsind șoseaua. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!