Publicat la: 19.02.2021. 19:34 / 780 views

DE LA CE A ÎNCEPUT SCANDALUL DE LA BECENI? CEI IMPLICAȚI DAU VINA UNUL PE ALTUL

Ies la iveală noi detalii despre bătaia de la Beceni în care ar fi fost implicați primarul și viceprimarul. În timp ce comunitatea este împărțită în două, cei implicați dau vina unul pe altul. Viceprimarul susține chiar că în seara respectivă s-a consumat destul de mult alcool.

primar salvareAdrian Burlacu, primarul din Beceni, a ajuns miercuri seară la Urgențe după ce a fost bătut măr chiar de către viceprimar. Actualul primar îl acuză pe fostul edil, Laurențiu Constantin, că l-a ademenit în restaurantul său, unde l-a sechestrat câteva zeci de minute și l-a bătut cu pumnii și cu picioarele.

Vicele acuzat că și-a agresat șeful spune că altercația a pornit de la băutură. Au consumat câteva pahare cu alcool, după o recepție, apoi s-au mutat în restaurantul din vecinătatea primăriei. Scandalul ar fi pornit între primar și tânărul care-i însoțea, viceprimarul intervenind doar să-i despartă.

După ce a fost bătut, primarul comunei Beceni a ajuns cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău, unde a fost internat. La o primă evaluare medicală, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism abdominal. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!