Publicat la: 27.12.2017. 19:29 / 906 views

DE LA BAL DIRECT LA SPITAL. AGLOMERAŢIE LA UPU, DE CRĂCIUN

Unii dintre buzoieni, care au exagerat fie cu mâncarea, fie cu băutura de Crăciun au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe. În  numai două zile de sărbătoare, numărul pacienţilor care au ajuns la UPU a sărit de 300, majoritatea urgenţelor medicale de care s-au ocupat cadrele medicale de aici înscriindu-se în patologia afecţiunilor digestive.

upu1Aproximativ două sute de solicitări pe zi au fost adresate Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău în primele două zile de Crăciun, venite din partea buzoienilor care au avut nevoie să fie preluaţi pentru a fi duşi la Urgenţe. În prima zi pe Secţia UPU au ajuns 136 de buzoieni, majoritatea dintre ei cu afecţiuni digestive. Restul afecţiunilor cu care s-au confruntat cadrele medicale de la UPU au fost traumatisme prin cădere, răni rezultate în urma agresiunilor care au avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool, dar şi numeroase afecţiuni cardiace. 

Se pare, totuşi, că spre deosebire de alţi ani, buzoienii au avut mai mare grijă la consumul de alimente şi băuturi alcoolice. Numărul celor ajunşi la urgenţe nu este cu mult mai mare decât cel al sărbătorilor din anii precedenţi.

Ambulanţierii se aşteaptă ca numărul de solicitări să crească, având în vedere că se apropie Revelionul, când oamenii sunt tentaţi din nou să facă abuz de alcool şi de mâncare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!