Publicat la: 24.09.2018. 18:03 / 766 views

DE LA 3-1, LA 3-3, ÎN DOUĂ MINUTE. STUPOARE, LA GLORIA. DOUĂ PUNCTE IROSITE ÎN 2 MINUTE

Final incredibil de meci, ieri, pe stadionul Gloria. Derby-ul seriei întâi a ligii a 3-a s-a desfăţurat după scenariul unui thriller, cu buzoienii egalaţi în minutele de prelungire, după ce, în minutul 90, conduceau cu 3 la 1. Gloria pierde două puncte preţioase în lupta pentru promovare, dar şi poziţia de lider al seriei.

gloriaUltimul meci al etapei a cincea din Liga 3, seria I, a avut loc duminică: SCM Gloria Buzău – Ştiinţa Miroslava, echipe ce au acelaşi obiectiv ca SC Oţelul Galaţi, obţinerea promovării.

La pauză, conduceau oaspeţii (0-1), apoi  Gloria a întors scorul, într-un mod deloc surprinzător ţinând cont de antecedentele din primele etape, ajungând să conducă cu 2-1 din două penaltiuri acordate într-un interval de numai patru minute (57 şi 60). În minutul 75, SCM Gloria Buzău s-a distanţat la 3-1 şi părea desprinsă în câştigătoare, mai ales că intrase în min. 90 cu acest scor. Însă, ce s-a întâmplat în prelungiri a fost uluitor: Ştiinţa Miroslava a redus din diferenţă în minutul 90+3, iar la ultima fază, în min. 90+5, a reuşit incredibilul, Adrian Viorică marcând cu capul pentru 3-3. Ironic, cei mai mulți dintre buzoienii veniți să asiste la partidă părăsiseră deja arena din Crîng încă de la 3-1 pentru Gloria.

Și antrenorul oaspeților a fost oarecum surprins de evoluția scorului. Viorel Frunză a declarat la sfârșitul partidei că elevii săi merită punctul obținut, chiar dacă nimeni din tabăra moldovenilor nu mai spera la remiză. Fostul internațional moldovean a declarat că punctul obținut în Crîng se datorează fotbalului bun prestat de Miroslava dar și…divinității.

Cum Oţelul a învins sâmbătă, 1-0 în deplasare, pe Bucovina Rădăuţi, echipa gălăţeană conduce în clasament cu 13 puncte, având acum un avans de două puncte faţă de SCM Buzău. Gloria pierde și cea de-a doua treaptă a podiumului, în detrimentul grupării CSM Focșani. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!